Екстра Нина: Издържам се само от музика - Кристис, какво ви

...
Екстра Нина: Издържам се само от музика - Кристис, какво ви
Коментари Харесай

Кристис Кесарас: С Екстра Нина си паснахме като глас и...

Екстра Нина: Издържам се единствено от музика

Кристис, какво ви накара да напуснете България?  

-  " Напуснал " не е точната дума. От няколко години пребивавам и работя във Валенсия, само че се прибирам постоянно в България. И върша всичко допустимо да подредя в професионален проект нещата по този начин, че да мога да се връщам още по-често, а може би и да остана. А аргументите да отпътува за Испания са много прозаични. Просто в един миг от живота си имах потребност от фрапантна смяна. 

Тежко ли е при започване на емигрантския живот?  

- Първите месеци не бяха лесни. Но на инат на всеобщото мнение, че българите в чужбина не се поддържат, тъкмо те ми помогнаха да се приспособявам и да стъпя на крайници. Един от тях беше и моят музикален продуцент Зани, който от години има сполучлив бизнес във Валенсия. Той ми предложи да работя в един от неговите заведения за хранене. С времето съумях да му се потвърдя като сериозен и виновен човек и съм доста благополучен, че той реши да удари финансово рамо, с цел да продължа да се занимавам с това, което най-вече обичам - музиката. 

Кой ви насочи към музиката, кой ви видя?  

- Да пея е най-любимото ми нещо от дете. Никой фамилен празник не минаваше без мой концерт. По-късно имах поддръжката на учителите ми. Много ми е прелестно, че те в този момент ме  поканиха  да гостувам в моето учебно заведение в Стара Загора, с цел да пея пред децата. Но това, което наистина  ме накара да имам вяра, че мога професионално да се занимавам с музика, са мненията на одобрени имена в музикалния отрасъл, с които преди години имах шанса да съм на една сцена. 

Защо точно Екстра Нина избрахте за собствен дуетен сътрудник?  

- С нея персонално се познаваме от 2005 година, само че ми трябваше по-дълго време да събера куража да предложа дует. Безкрайно съм благополучен, че тя одобри, тъй като е мой кумир, откогато се помня. 

Притесняват ли ви клюките, че сред вас има любовна връзка?  

- Не, сигурен съм, че и нея не я тормозят. Тя има мъж до себе си. С него се познаваме персонално, даже сме излизали няколко пъти тримата дружно. Той е наясно, че с Нинка сме единствено другари. 

Смятате ли, че носталгията по родината е причина да потърсите дует с певица като нея

- Носталгията я има, само че тя не е повода да направя дует с Екстра Нина. Чувствах, че ще си паснем както като глас, характер и страст. 

Има ли някой от вашето семейство, който се занимава с музика?  

- Възможно е. Аз не познавам биологичните си родители. Осиновен съм. Благодарен съм за всичко, което вършат за мен родителите, които ме отгледаха. 

Какво да чакаме от Кристис Кесарас?  

- В момента с изключение на песни на български език приготвям и части за испанската аудитория. Моят музикален продуцент към този момент сполучливо завърши договарянията с една испанска музикална телевизия и с няколко радиа. Вече имам две изцяло приключени песни на испански  и скоро ще снима клип. А за българската аудитория приготвяме нова изненада с Нина. 

Кои са обичаните ви реализатори?  

- Макар да пея попфолк, любимци са ми Риана, Джъстин Бийбър, Кристина Агилера, Мадона. По участия извършвам и песни на  известни испански артисти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР